Начин на приготвяне
Сварете качамака според указанията.
Оттеглете съда от котлона и добавете нарязаната мащерка, магданоза, сол и черен пипер на вкус. Намаслете кръгла тавичка с диаметър 30 см и разстелете качамака на гладък слой с леко повдигнати краища (намажете ги със зехтин).
Подгрейте консервираните домати (заедно със сока им) и ги варете на умерен огън 6-8 минути (или докато се получи гъст сос), като от време на време разбърквате. Посолете на вкус.
Междувременно запечете в грила двете половинки от чушката (с разрязаната страна надолу), докато се напукат и почервенеят. Сложете ги в найлонов плик и изчакайте да изстинат, след което ги обелете и ги нарежете на ситно.
Разпределете доматения сос върху качамака и отгоре наредете парчетата чушка, рибата, сиренето и маслините. Намалете грила до умерена температура и запечете пицата за 10-12 минути (или докато стане златистокафява).
Поръсете с цели листа от мащерка и сервирайте.