Пикантни чушки бюрек

Теодора ТоневаТеодора Тонева
Новак
29
178
65
103
21/04/2017
"На вас оставяме да решите - пържени или на фурна, ние можем да съдействаме с изяждането "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 380
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества
Чушки Бюрек

Начин на приготвяне

Аз използвах предварително изпечен и почистен от семките пипер. В дълбок съд се намачква сиренето с вилица, прибавя се яйцето, солта, черният пипер, магданозът, киселото мляко и ситно нарязаната люта чушка.

Аз ползвах половин люта чушка, но ако сте любители на силно пикантна храна може и повече да се използва. Разбъркваме сместа и започваме да пълним печения пипер.

След като вече сме напълнили всички пиперки започваме на ги овалваме в брашно, яйце и последно в галета. Следвайте този ред. Готовите чушки се редят в тавичка върху хартия за печене и се поливат с олио.

Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна на вентилатор за около 30-35 минути. Чушките могат и да се изпържат.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар