Запечено сирене със спанак

Елена СтойчовскаЕлена Стойчовска
Помощник Готвач
187
19
91
1
04/05/2017
"Уникално пролетно предястие - поднесете задължително с бяло вино и консумирайте в приятна компания "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо896
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете плочка сирене с размери около 10 /7 см. и с дебелина около 2 см. Бройката зависи от броя на хората, за които го приготвяте.

Ако имате втърден мед, го разтопете и го оставете леко да стегне.

Нарежете хартия за печене - така че да можете да опаковате плочката сирене.

Нарежете спанака на тънки ленти. Босилека нарежете на ситно.

Потопете плочката сирене в меда от всички страни и я сложете върху хартията за печене. Поръсете с босилек, отгоре сложете спанак и завършете с няколко ореха. (можете да ги нарежете на едри парченца)

Опаковайте добре пакетчето.

Подредете пакетчетата върху плоска тава и запечете за около 10 минути на 180 градуса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар