Грах с наденица

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
18/05/2012
"Раз-два и вечерята е готова - вкусна гозба, приготвена за малко повече от половин час Проверете сами "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 724
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука, морковите и гъбите и ги сложете да се запържат в сгорещената мазнина в дълбока съд на котлона.

Добавете скълцания чесън, малко сол, черен и червен пипер и разбъркайте.

Добавете граха, нарязаните на ситни кубчета домати и след като поври за 5 минути, добавете 500 мл гореща вода.

Оставете да къкри на умерен котлона за около 20-25 минути и при нужда доливайте вода.

Нарежете наденицата на шайби и я добавете. След около 10 минути сгъстете граха с наденица с размитото в малко вода брашно.

Овкусете с още подправки при нужда и добавете скълцания копър.

Рейтинг

5 10
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Весела
Весела
21.03.2013 10:10
Лесно и много вкусно!
1
0