Пълнозърнест хляб с тиквени семки в хлебопекарна

13/05/2017
"Вкусни идеи с помощта на хлебопекарната "
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 952
  • Преглеждания за месеца196
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В контейнера на хлебопекарната се слага затоплената вода и олиото.

Добавят се сухите съставки.

Избира се програма пълнозърнест хляб. След последното месене се посипват тиквените семки.

След като хлябът се изпече, го извадете от хлебопекарната, за да не овлажнява.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар