Начин на приготвяне
Почистете и нарежете зеленчука, тиквичките - на тънки колелца, лука - на тънки полумесеци, чушките и морковите -на ленти, посолете и оставете така за кратко.
Нарежете месото на ивици, добавете соевия сос, пресования чесън, олиото и малка част от виното, разбъркайте, завийте с фолио и поставете в хладилник, докато изпечете зеленчука.
Намажете оребрен тиган или скара с олио и изпечете зеленчука, поставете го в кутия с капак за да си задуши и поомекне малко.
В тиган с незалепващо покритие и капак, нагрейте олиото и поставете месото, поръсете с щипка сол и запържете, докато се изпари сокът му. Добавете виното, затворете капака на тигана и гответе на бавен огън до готовност на месото, като накрая да остане на мазнина.
Добавете зеленчука, поръсете с черен пипер на вкус, посолете на вкус, разбъркайте внимателно и затворете капака на тигана.
Изключете котлона и оставете ястието на него, докато се охлади напълно котлонът.
Сервирайте топло!