Гъбени гнезда за ценители

КК
Готвач
75
381
280
211
2
28/05/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо100
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гнезда

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват и се намачкват на пюре. Лукът се почиства и нарязва. Добавя се към нарязаните на ситно гъби.

Запържват се леко и се прибавят към картофеното пюре.

Половината от разтопеното масло се сипва и към сместа се добавя сол на вкус.

От сместа се оформят четири гнезда и се подреждат в намазана с олио тавичка.

Върху всяко гнездо се чуква по едно яйце.

Напръсква се с разтопено масло и се поръсва с настърган кашкавал и черен пипер.

Запичат се за около 20 минути в умерена фурна.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар