Пуешки филенца върху канапе от бобови кълнове

06/06/2017
РАГ
отРАГИноватор32813111
"Здравословно и вкусно - с това ястие пожелаваме Добър апетит на всички, които знаят как да се хранят "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо379
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме и начукваме пържолките, за да станат равномерно тънки. Разбъркваме сока от лимона и меда и намазваме месото.

Поръсваме всяка пържолка от двата края с подправки и прибираме в хладилник за една вечер, за да поемат добре от маринатата и подправките.

На следващия ден намазваме тавичка със зехтин, както и всяко парче месо за по-хрупкави пържолки.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса около 30-35 минути.

Овкусяваме бобовите кълнове със сол, лимонов сок и зехтин. Сервираме филенцата върху канапе от кълновете. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар