Баница бюрек със сирене

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
09/06/2017
"Класическа рецепта, която всяка домакиня трябва да знае "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 176
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се приготвя заливката. Разбиват се яйцата, добавя се прясното мляко. Разбъркват се и се добавят газираната вода и олиото. Отново се разбъркват и се оставя настрана.

Корите се разделят лист по лист. Върху плот се слага една кора, поръсва се с натрошено сирене и се набира като акордеон. Така и с останалите кори.

Нареждат се баничките в тава един до друг плътно. Заливат се обилно с приготвената заливка и се пече в загрята фурна на 180 градуса.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар