Начин на приготвяне
Нарежете месото на кубчета, измийте и подсушете върху кухненска хартия.
В купа поставете месото, налейте олиото и добавете подправките. Настържете на ренде 1 глава лук, а останалите нарежете на половинки, а после на филийки, добавете ги към месото и посолете на вкус.
Разбъркайте добре сместа като втривате месото с маринатата, завийте купата със стреч фолио и поставете в хладилник за 40 минути.
През това време обелете и нарежете тиквичката на филийки, а после филийките на 4 парчета. Почистете пиперките от семената и нарежете на квадратни парчета, посолете на вкус нарязания зеленчук.
След определеното време започнете да нанизвате на дървени шишове месо, лук и зеленчуци, като започнете и свършите с месо.
Загрейте скарата и изпечете оформените шишчета до приятен загар.
Чудесна марината, с която месото става сочно и нежно и се пече 2 пъти по-бързо от нормалното.
Царското барбекю е готово.