Начин на приготвяне
Разбийте маслото на стайна температура със захарта на пухкав крем. Добавете едно по едно яйцата.
След като стане хомогенна смес слагайте лъжица по лъжица от брашното с бакпулвера и ванилията. Получава се по по-гъсто тесто от кексовото.
Отделно разбийте изварата със захарта яйцето и ванилията.
В тава с размери 28 см сложете хартия за печене и разстелете половината от тестото. Отгоре с лъжица сложете тук там от изварената смес, разпределете 1/2 от нарязаните на парчета плодове.
След това пак с лъжица сложете от сместа и крема купчинки. Добавете отгоре останалите плодове.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса около 40-45 мин. Проверете с клечка за зъби трябва да излезе суха от сладкиша. Оставете да изстине напълно и тогава го извадете от тавата.
Да ви е сладко!