Начин на приготвяне
Разбийте сметановия крем с 400 мл прясно мляко. Добавете заквасената сметана и разтворения желатин. Прибавете пудрата захар и разбъркайте добре сместа.
Потопете бишкотите в прясно мляко и ги счупете на две части.
Облепете дълбока купа със стреч фолио. Изсипете част от готовия крем, сложете бишкоти, поръсете с течен шоколад и къпини. Редувайте така до изчерпване на продуктите, като завършите с крем.
Оставете къпини за гарниране на бишкотената торта. Оставете тортата за 3-4 часа в хладилник, за да се стегне.
Готовата торта изсипете внимателно с помощта на подходяща чиния.
Отстранете найлоновото фолио.
Поръсете обилно с кокосови стърготини. Гарнирайте със свежи къпини и поднесете.
Бишкотената торта с къпини е готова.