Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото филе на плоски парченца. Потопете парченцата пилешко в прясното мляко и овкусете със сол. Оставете филенцата за около 15 минути в млякото.
Извадете пилешкото месо и го отцедете от млякото.
Оваляйте всяко парче в галета и изпържете за кратко в зехтина.
В подходяща тавичка за печене налейте доматения сок, прибавете маслото, счукания чесън и наредете месото. Поръсете с риган и босилек и добавете маринованите гъби.
Запечете в загрята фурна за около 15-20 минути.
Преди готовност наредете кашкавала и моцарелата, нарязани на парченца.
Допечете до разтопяването им.
Готовото ястие поръсете с магданоз и поднесете топло.
Ароматното пиле Моцарела е готово.