Свинско с картофи и зелен боб яхния

07/09/2017
"Из селските гозби, които винаги ще си хапваме с удоволствие"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 154
  • Преглеждания за месеца243
  • Преглеждания за седмицата135
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки или на по-големи парчета. Лука режем на ситно. Домата обелваме и нарязваме или настъргваме. Картофите почистваме и нарязваме на ситно.

Зеленият боб почистваме, измиваме, нарязваме и накисваме за минутка-две в гореща вода.

Изпържваме късовете месо. Добавяме към тях нарязания лук. Оставяме да се задуши добре. След като е почти готово месото прибавяме зеления боб.

Слагаме червения пипер и наливаме чаша вода. Добавяме останалите подправки.

Разбъркваме брашното с малко вода и добавяме към ястието. Доливаме с вода и оставяме да ври до готовност.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта с:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Галина
Галина
26.01.2019 20:21
Кога слагаме картофите?
0
0
Стоянка  Русенова
Пропуснала съм да напиша,за което се извинявам .След като е почти готово месото прибавяме зеления боб и картофите.
2
0