Рибена палачинкова торта

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Иноватор
183
12
30
3
16/10/2017
"Една бутилка вино няма да ни стигне да обясняваме колко е вкусна тази рибена палачинкова торта "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо452
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с млякото, докато се получи еднородна смес.

Добавя се пресятото брашно със содата и солта. Палачинките се пържат на силен котлон в тиган, намазан с олио. Обръщат се с дървена шпатула, когато се отлепят сами от тигана.

Когато направим цялата смес подреждаме палачинките една върху друга на равен поднос. Почистените картофи, яйца и моркови се сваряват и рендосват на едро ренде.

Сиренето и кашкавалът също се рендосват а краставичките, рулцата от раци и сьомгата с нарязват на ситно /всеки продукт в отделна купичка/.

В поднос се редят ред палачинка, ред от солените продуктите, като се редуват. Последната палачинка се намазва с майонеза и се украсява с рендосани варени яйца и сирене.

Броколите се сваряват в подсолена вода и се разделят на китчици и се забождат в краищата, а киселата краставичка се нарязва на лентички и се правят формички по желание.

Палачинковата торта се оставя да престои на студено поне 4 часа преди сервиране.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар