Заешко в масло и бял пипер

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1507
1412
1541
5
20/10/2017
"Сипете чаша бира и се насладете на това супер вкусно заешко месце "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо860
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • заек - 1/2 бр.
  • масло - 125 г
  • бял пипер - 1 к.л
  • червен пипер - щипка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заека на порции и сложете да се вари, но първо трябва да отстраните пяната, която се образува преди завиране.

Оставете да ври на умерен котлон, след около 40 минути извадете от месото и пробвайте дали се къса.

Ако е сварено месото овкусете със сол и малко от белия пипер. Извадете месото и оставете да се отцеди от водата.

Поръсете месото със останалия пипер, в дълбок тиган разтопете маслото, прибавете месото и запържете до златисто.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар