Телешки котлети с грах и зелен боб

РАГРАГИноватор32813112
25/10/2017
"Свободни ли сте за вечеря?"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо237
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грахът се накисва от вечерта.

Зеленият фасул се измива, почистват се крайчетата и се нарязва. Вари се заедно с граха. За улеснение може да използвате и консервирани.

Пържолките се нарязват на тънки филенца, при нужда се счукват, за да станат равномерни. Овкусяваме с подправките.

В тава подреждаме месото и бобовите зеленчуци, нарязваме доматите на кубчета или настъргваме.

Заливаме със зехтин. Добавяме малка чаша вода, която ще изври и пъхаме във фурната. Печем докато месото стане крехко и запечено.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар