Постен гулаш с гъби

Мария СимоваМария СимоваГуру115958108914
01/11/2017
"Не само ще го опитате, но и ще повторите, че даже потретите - обзалагаме се "
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 895
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете гъбите на филийки, чушката на тънки ленти, а лука на тънки полумесеци.

Обелете и нарежете доматите на малки резени.

Нагрейте олиото и запържете лука и чушката за 3-4 минути на бавен огън. Добавете гъбите и запържете за още толкова минути.

Прибавете доматите, червения и черен пипер, оставете да се вари в продължение на 15 минути, под капак на слаб огън докато остане на мазнина.

Обелете картофите и ги сварете в подсолена вода за 20 минути.

Сервирайте гъбения гулаш, като гарнирате с варени картофи и поръсите с ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар