Агнешки ребърца в гювеч със зеленчуци

05/11/2017
"Тайната на вкусното агнешко - бавен огън и много любов при приготвянето му "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 057
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото ребро на малки парчета. Почистете зеленчуците и ги нарежете на по-едри парчета.

На дъното на глинен гювеч поставете маслото, а върху него агнешките ребърца. Наредете зеленчуците, добавете и обелените скилидки чесън и стръковете целина.

Овкусете със сол, черен пипер и налейте бялото вино. Добавете около 1 ч.ч. топла вода. Похлупете с капака и сложете гювеча във фурната.

Изпечете на 200 градуса за около 2 часа.

Сервирайте ястието топло.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-23%
Похапвай си вкусно с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар