Паниран хек с гарнитура

25/12/2019
"Бирата от нас, ако ни поканите да опитаме как се е получил вашият паниран хек "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 525
  • Преглеждания за месеца241
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме рибата със сол и черен пипер. Оставяме на страна и подготвяме панировката.

В съд счупваме яйцата, прибавяме брашното, бира, черен пипер и сол. Разбъркваме всичко това много добре.

Поставяме олио в тигана и започваме да пържим, като потапяме всяко едно филе в панировката от всички страни. Изпържваме всички филета.

За гарнитурата сваряваме картофите, след което обелваме и нарязваме на кубчета.

Зелето и морковите настъргваме.

Двата вида гарнитура подправяме с олиото, оцета и солта.

В чиния поставяме по едно парче панирана риба и добавяме по малко от двете гарнитури.

Панираният хек с гарнитура е много вкусен.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Стоянка  Русенова
Радвам се ,че ви е харесала рецептата ми .
1
0
Яница Николова
Много,със сигурност ще я правя и друг път. Благодаря! :)))
1
0
Яница Николова
Вкусотия!
1
0