Яхния със свинско, моркови, картофи и гъби

22/11/2017
"Паднат ли температурите навън излизаме от сезона на салатите и влизаме в сезона на вкусните яхнии, ето и една от най-вкусните "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 933
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо нарязваме на парченца.

Запържваме до златисто в малко мазнина. Към него добавяме лука, гъбите, чушките, чесъна, морковите и домашната универсална подправка.

Оставяме така докато зеленчуците омекнат и след това добавяме и нарязаните картофки.

Сипваме вода колкото да покрие и оставяме да къкри на тих огън.

Разбъркваме от време на време и когато картофите и месото са напълно готови добавяме.

Когато картофите и месото са напълно готови, добавяме доматите консерва и магданоза, нарязан на ситно.

Оставяме за кратко да поври и премахваме от огъня. Сервираме докато е още топла самата яхния.

Незалепваща алуминиева тенджера с капак 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Незалепваща алуминиева тенджера с капак 26 см
42.99 лв.
Виж ››

Очарователна алуминиева тенджера, която освен с външния си вид, ще спечели сърцето ви и с многото предимства пред другите съдове. Има удобни термоизолиращи дръжки за лесно пренасяне, двойно дъно, огнеупорен капак и незалепващо покритие. Сигурни сме, че вече си я представяте във вашата кухня. Тенджера с незалепващо покритие е тенджера мечта!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар