Свинско с гъби и плънка

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВАИноватор17711272
26/11/2017
"Обожаваме рецепти, които започват с думите Взимате 10 вратни пържоли "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 577
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват на тънко с помощта на дървено чукче.

Беконът, краставичките, морковът и лукът се нарязван на ситно и се размесват с майонезата.

Всяка пържола се намазва с част от майонезената смес и се поставя права в тенджера от йенско стъкло, до нея се намазва и реди всяка следваща.

Свинските пържоли си поръсват с подправките и олиото, а около тях се поставят почистените и нарязани гъби, заливат се с виното и водата и се пекат под фолио.

Изпичането става в студена фурна, която се загрява на 200 градуса за 60 минути, след което се маха фолиото и се допичат за още 10 минути на 180 градуса, за да придобият златиста коричка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар