Бърза Леща яхния

РадинаРадинаНовак
09/09/2012
"Ароматно предложение за обяд, от което ще се възползваме обезателно!"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо66 543
  • Преглеждания за месеца280
  • Преглеждания за седмицата122
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, чесънът и морковът се нарязват на ситно и се задушават с мазнината и малко вода.

Добавя се измитата леща и червения пипер, доливат се 2-3 чаши вода или бульон и се задушава около 20 минути.

Добавят се настърганите домати и нарязаните на ситно чушка и целина, останалите подправки и ако има нужда се налива още течност.

Вари се още малко и се добавя размитото с вода брашно. След сваляне от котлона се поръсва с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 22
4 11
3 1
2 3
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Дори Янкова
Дори Янкова
27.11.2016 18:55
Невероятно вкусна стана!
1
0
Гринго
Гринго
28.03.2015 16:58
Много вкусна стана, наистина... макар че не сложих червена чушка,магданоз и целина
1
0
maria
maria
09.02.2015 17:19
страхотна е рецептата!всеки път,когато готвя обикновена леща ползвам тази рецепта!става страхотна!!!
1
0