Начин на приготвяне
Нарязваме хляба на по-дебели филии. Чери доматите нарязваме на половинки. Разполовяваме и скилидката чесън.
Загрейте грил-тиган. Нарежете хляба на по-дебели филии. Обелете скилидката чесън и я разрежете на две. Разрежете чери доматчета на половинки.
Загряваме грил тиган и в него разтапяме маслото. Поръсваме филиите с малко зехтин, сол и черен пипер. Запичаме леко филиите от едната страна. Още топли, ги натъркваме с чесън.
Готовите охладени филета овкусяваме с черен пипер и сол. Поставяме ги в същият тиган и запичаме с кожата надолу. След топлинната им обработка, отделяме кожата.
Върху всяка филийка подреждаме половинки чери доматчета, а между тях зрънца каперси. Поставяме листо от салата за подложка и върху него запечената риба. По желание настържете кашкавал.
Аранжирайте с листенца розмарин.
Източник: 24 KITCHEN
Коментари