Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Сачове»Запечен сач със свинско бонфиле

Запечен сач със свинско бонфиле

Запечен сач със свинско бонфиле
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
1
"Загрейте сача и вадете виното, нали не смятате тази вкусотия да си ядете сами"

Необходими Продукти

  • картофи - 3 бр.
  • лук - 1 глава голяма
  • камби - 1 бр.
  • моркови - 1 бр. голям
  • свинско бонфиле - 300 г
  • морска сол - ситна
  • зехтин
  • универсална подправка - за свинско месо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на филийки. Обелете и лука, почистете морковите и камбата. Нарежете и тези зеленчуци на фиилйки.

Окусете зеленчуците със сол и поръсете със зехтин. Загрейте грила и наредете зеленчуците. Гриловайте ги от двете страни.

Наредете една част от грилованите зеленчуци върху сача, отгоре сложете филийки бонфиле /предварително оваляно в подправката/ и завършете отново със зеленчуци.

Поръсете със зехтин.

Сложете сача във фурната и постепенно вдигнете градусите до 200.

Изпечете до готовност.

Поръсете със свеж магданоз преди поднасяне. Запеченият сач със свинско бонфиле е много вкусен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: