Пица без брашно с карфиол и риба тон

РАГРАГ
Иноватор
328
13
11
2
07/12/2017
"И вие ли сте заклети фенове на здравословните пици - значи тази много ще ви допадне "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 297
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се настъргва или смила в блендер. В голям тиган (важно е да е с широк диаметър, а не дълбок) загряваме карфиола. Целта е водата му да излезе и да остане сух.

Разбъркваме през цялото време, за не загори. Изваждаме и след като поизстине малко, прибавяме яйцето и настъргания пармезан. Може да се добави черен пипер за повече вкус или друга подправка.

Върху хартия за печене изсипваме сместа като оформяме под формата на пица. Запича се, докато придобие златиста коричка.

Изваждаме от фурната. Аранжираме с рибата, чушките, лютеница (най-отдолу) и сирене.

Авокадото не го пекох, сурово повече ми харесва.Пъхаме обратно да доопечем и поднасяме диетичната и вкусна пица гореща.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар