Начин на приготвяне
Карфиолът се настъргва или смила в блендер. В голям тиган (важно е да е с широк диаметър, а не дълбок) загряваме карфиола. Целта е водата му да излезе и да остане сух.
Разбъркваме през цялото време, за не загори. Изваждаме и след като поизстине малко, прибавяме яйцето и настъргания пармезан. Може да се добави черен пипер за повече вкус или друга подправка.
Върху хартия за печене изсипваме сместа като оформяме под формата на пица. Запича се, докато придобие златиста коричка.
Изваждаме от фурната. Аранжираме с рибата, чушките, доматено пюре (най-отдолу) и сирене.
Авокадото не го пекох, сурово повече ми харесва.Пъхаме обратно да доопечем и поднасяме диетичната и вкусна кето пица гореща.