Кисело зеле с нахут и боб

09/01/2018
РАГ
отРАГИноватор32813111
"Полезно и много вкусно - непременно опитайте и ще ни споменавате с добро "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо261
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рецептата е изключително бърза, особено ако използвате бобовите сварени от магазина, което не Ви препоръчвам, поне нахут без консерванти не съм намирала.

И все пак, ако решите да си ги сварите вкъщи - накиснете ги от вечерта и на другият ден в херметик - отнема не повече от час.

Обърнете всички продукти в тенджера заедно с разсола и водата на фасула.

Сложете толкова, колкото рядко искате да остане. Задушете на слаб огън, докато празът и зелето омекнат.

Препоръчвам Ви повече куркума - нека стане жълто. Много е полезна.

Самото задушаване отнема около 15 минути. Изключете котлона и добавете зехтин.

Много бързо, вкусно и полезно!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар