Тази рецепта коментираха

Анонимен
ДОРА ХОЛЯНОВА
ДОРА ХОЛЯНОВА
И така....взех да готвя аз пилешки дробчета ето по тази рецепта- "ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА С ЯБЪЛКА". Приготвяйки продуктите се усъмних в количеството им-бяха много за тези дробчета от 500 гр. ... и кромида, и лимона, и ябълките. Понамалих малко написаните продукти и въпреки всичко стана изключително кисело.
Много моля всички, които споделят рецепти- пишете точните пропорции и задължително ги гответе и опитвайте, защото това е много нечестна игра. Мисля си, че повечето хора го правят само и само да трупат точки.
Този месец се включих и аз и се започна едно "лудо" готвене вкъщи, но го правя с удоволствие и с интерес, че готвя нещо по-различно с продуктите, които съм купила.
И аз искам да експериментирам и се впуснах в надпреварата, но не е честно...Все по-често попадам на неточни рецепти и се дразня, а да не говоря за снимките, които се слагат към тях. Въпреки всичко ще продължа.
24.01.2019 13:26
ДОРА ХОЛЯНОВА
ДОРА ХОЛЯНОВА
Ядохме, каквото ядохме, утре ще ги преработвам.
24.01.2019 00:18
ДОРА ХОЛЯНОВА
ДОРА ХОЛЯНОВА
Ужас...стана изключително кисело. И сега се питам-къде се слага сока от лимона-в продуктите го има, в описването на рецептата липсва.
24.01.2019 00:15