Свински език в чесново масло

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1492140615255
21/01/2018
"Зверски вкусно мезе за червено вино, да се консумира само от мераклии "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 085
  • Преглеждания за месеца891
  • Преглеждания за седмицата124
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинския език и сложете да се вари, когато образува пяна я оберете. Към края на варенето овкусете със сол, когато е сварен езикът извадете и след като се охлади леко го обелете от горната страна.

Нарежете на тънки парчета и пригответе чесновото масло, като разтопите маслото в тиган и прибавите чесъна на прах.

Ако обичате пресен чесън можете да направите рецептата с него.

Можете да сложите парченцата език в маслото и леко да запържите, а може и само да полеете със него готовия подреден език в чинии.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар