Пилешки дреболийки с ориз на фурна

anonimenanonimen
Новак
6
14/11/2012
"Обещайте, че цялата ще я изядете, до последната хапка "
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 376
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дреболийките се почистват, измиват и се слагат в студена вода да врат за около 30 минути.

След това се нарязват на едро. Загрейте олиото в тиган и запържете лука и моркова, добавете дреболийките. След като се позапържат, добавете ориза, бульона и подправките.

Запържете за още 10-тина минути и сипете в тава/ Долейте топла вода, колкото да се покрият продуктите добре и сложете ястието да се пече на 160 градуса, докато изври водата.

Продуктите за заливката се разбиват, тавата се вади я се залива. Пилешките дреболийки с ориз на фурна се връщат и се пекат, докато заливката стегне.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар