Пилешки дреболийки с ориз на фурна

anonimenanonimen
Новак
6
31
175
14/11/2012
"Обещайте, че цялата ще я изядете, до последната хапка "
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 894
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дреболийките се почистват, измиват и се слагат в студена вода да врат за около 30 минути.

След това се нарязват на едро. Загрейте олиото в тиган и запържете лука и моркова, добавете дреболийките. След като се позапържат, добавете ориза, бульона и подправките.

Запържете за още 10-тина минути и сипете в тава/ Долейте топла вода, колкото да се покрият продуктите добре и сложете ястието да се пече на 160 градуса, докато изври водата.

Продуктите за заливката се разбиват, тавата се вади я се залива. Пилешките дреболийки с ориз на фурна се връщат и се пекат, докато заливката стегне.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар