Телешка яхния с бамя

30/01/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 388
  • Преглеждания за месеца224
  • Преглеждания за седмицата58
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета и запържете в тенджера с мазнина, която е загрята предварително.

Прибавете нарязания на ситно лук и настъргания морков. Когато поомекнат, поръсете с брашното, червения пипер и бъркайте.

Сипете топла вода в тенджерата и продължавайте да бъркате, за да не се получат бучки.

Оставете да ври, докато месото поомекне.

Картофите, доматите и целината нарежете на кубчета, добавете в тенджерата и посолете.

Ако банята е прясна, измивате и я слагате заедно с картофите. Ако е стерилизарана, я прибавете, когато картофите вече са поомекнали.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар