Печен Камамбер с чесън

Росица КрасимироваРосица КрасимироваПомощник Готвач11923589
03/02/2018
"Изискано, ароматно и изключително вкусно - препоръчваме "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо828
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • камамбер - 1 питка
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • сол
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Реже се капачето на Камамбера. Аз не го вадя от дървената му купичка. Правят се няколко малки дупки и се овкусява със сол, червен пипер и олио.

Чесънът се обелва и всяка скалитка се разрязва на две. Обеленият чесън се набожда в дупките на сиренето, слага се капачето и се пече. Аз го пека в същата дървена купичка.

Страхотно предястие, сервира се топло.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар