Пъстра заешка гозба с ориз и зеленчуци

03/02/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1425138114414
"Истинска радост за очите, която ще достави удоволствие и на стомаха "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо322
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете заешкото да се свари, след което обезкостете и нарежете на ситно.

Лука, морковите и чушките нарежете на дребни кубчета, измийте ориза. В тавичка сипете олио и зеленчуците, оставете да се запържат леко във фурната.

Добавете и ориза, върнете във печката докато стане стъклен, сипете 3 чаени чаши вода, овкусете с подправките и изсипете нарязаното месо.

Печете във фурната до извиране на водата и запичане.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар