Вкусна гозба със заешко и смилянски боб

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1511
1413
1545
5
04/02/2018
"Разкошна гозба с богат аромат и неповторим вкус "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо548
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете боба за няколко часа или една нощ. Нарежете заешкото месо на порции, а лука на едро и сложете в тенджера с олиото да се запържат леко.

Прибавете накиснатия и измит боб, сипете вода и сложете да се варят на тих огън.

След като са полусварени сипете и доматеното пюре или пасирани домати, поръсете с джоджена и сол.

Пробвайте месото дали се къса и варете до готовност, след като изключите манджата по желание може да направите запръжка от олио, брашно и червен пипер.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар