Ароматно агнешко

Ароматно агнешко1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
120 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг
  • зелен лук - 500 г
  • магданоз - 3 с.л.
  • джоджен - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
  • топла вода - 1/2 ч.ч.
  • брашно - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции. Слагаме го в съда за готвене и прибавяме зеления лук, нарязани на дребно магданоз и джоджен, червения и черния пипер, мазнината и топлата вода.

Захлупвате и варим на умерен огън.

Няколко минути преди да свалим ястието от огъня, прибавяме брашното, размито в малко студена вода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Tanya
Tanya
Много лесно се приготвя, а вкуса е невероятен!
09.03.2019 10:32