Крехък свински дроб

ЖГеоргиеваЖГеоргиева
Готвач
142
314
352
180
25/02/2018
"Легендата разказва, че с червено вино или студена бира е още по-крехък, затова опитайте и ни кажете "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37 347
  • Преглеждания за месеца2167
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Черният свински дроб се нарязва на филийки, които предварително се накисват в прясно мляко. Оставете да престои 1-2 часа.

Нарязва се лукът. Задушете в половината мазнина, докато стане златист. Дробът се готви задължително под капак.

Добавят се подправки, но не и сол. Солта към него да се добавя накрая, малко преди окончателно да е готов.

Пържи се съвсем за кратко, като при разрязване трябва вътрешността му да е леко розов. След като дробът пусне малко от своя сос, добавете виното.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 3мм - 28 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 3мм - 28 см
55.00 лв.
42.35 лв.
Виж ››

Перфектният алуминиев тиган за вашата кухнята - опитайте и ще разберете защо!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар