Задушени зеленчуци за гарнитура

Задушени зеленчуци за гарнитура

ЖГеоргиеваЖГеоргиева
Готвач
142
320
344
194
25/02/2018
"Каквото и месо да се пече във фурната, перфектната гарнитура за него са задушените зеленчуци"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 101
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Броколите се накъсват на розички. Стеблото на броколите се обелва и се реже на кубчета.

Морковите и чушката се готвят на пара, когато са почти готови се добавят броколито и коларда. Изваждат се в купа.

Заливат се със зехтин или се пуска бучка масло и се овкусяват със сол и черен пипер.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар