Пролетна Манджа

Пролетна Манджа
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 5
09/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Свежа, уханна и пъстроцветна - това е истинската пролетна манджа"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чушките на едро и ги запържете поотделно до омекване. Всеки изпържен сорт прехвърлете в отделна купичка и леко ги посолете.

Половината домати обелете и нарежете на дребно. Към нарязаните домати рендосайте останалите.

В същата мазнина от чушките изпържете доматите на слаб огън до изпаряване на водата.

Накрая добавете нарязан магданоз, сол на вкус, пресован чесън и разбъркайте.

Прехвърлете доматите в тавичка. Върху доматения сос наредете изпържените чушки, като между всеки сорт слагате натрошено сирене.

Поръсете манджата с пресен магданоз!

Пролетната Манджа е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
511
40
30
20
10
Дай твоята оценка: