Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Руладини»Пълнени пилешки кожички с богата плънка

Пълнени пилешки кожички с богата плънка

Пълнени пилешки кожички с богата плънка2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Сармички, но не със зеле или лозови листа, ами с пилешки кожички - истински деликатес"

Необходими Продукти

  • пилешки кожи - 1 тарелка
  • лук - 1 глава
  • пилешки гърди - 2 броя
  • моркови - 1 бр.
  • гъби - 4 - 5
  • кисели краставици - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме олио и запържваме лука и морковите до златисто.

След това запържваме и пилешкото месо, нарязано на ситно, овкусяваме го със соев сос, изпържваме гъбите и ги добавяме.

Омесваме сместа в купа и завиваме кожичките като сарми.

Печем до златисто.

При сервиране могат да се залеят с чеснов сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: