Месо със соеви кълнове

А. БорисоваА. БорисоваНовак
27/11/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 759
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • телешко месо - 100 г или свинско
  • кълнове - 300 г соеви
  • домати - 1 малък
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • соев сос
  • глутамат - натриев
  • черен пипер
  • магданоз
  • олио - или др. вид растителна мазнина
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на тънки правоъгълни парчета. Сгорещете силно мазнината и добавете скълцания чесън. След като се запържи, добавете месото, а след няколко минути прибавете нарязания на

полумесеци домат.

Бъркайте и овкусете с малко сол. Щом домата пусне сос добавете соевите кълнове, соевия сос и подправките без магданоза.

Бъркайте и след като соевите кълнове станат прозрачни, го снемете от котлона. Поднесете месото със соеви кълнове с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар