Вкусна заешка супа с царевица

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1489140515225
20/03/2018
"Разнообразете любимата заешка супа с малко царевица и ще видите всички как лакомо лапат "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо617
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете половин заек на парчета и сложете да се вари, след като заври, може да отстраните пяната. Оставете да се свари, като на края прибавете сол.

Обезкостете месото и нарежете на ситно, лука и чушката също нарежете и задушете в олио. Поръсете със червен пипер и сипете от бульона, в които сте варили месото и гореща вода.

След като заври супата, прибавете фидето, месото и царевицата, овкусете със подправките. Когато се свари фидето, изключете котлона, направете застройката, като разбиете яйцата с млякото и брашното.

Сипвайте лъжица по лъжица от супата при застройката. После изсипете обратно в тенджерата и разбъркайте.

Сервирайте супата гореща поръсена със още черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар