Свински ребърца с бяло вино и мед

23/03/2018
"Който ви каже, че свинските ребърца имат нужда от бира, значи нищо не разбира - бяло вино е тайната "
Приготвяне5 мин.
Готвене80 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 122
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това са едни вълшебни ребърца, които се топят в устата!

В купа смесвам всички съставки и слагам вътре ребърцата.

Добре е да престоят цяла нощ, но стават и за няколко часа. Аз например си ги приготвям сутрин и вечерта ги пека.

Първо се пекат под фолио за около час и след това още 15 минути - открити.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар