Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Агнешко Варено»Агнешка Главичка в Тенджера под Налягане

Агнешка Главичка в Тенджера под Налягане

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Агнешка Главичка в Тенджера под Налягане1 / 2
24/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • агнешка главичка - 1 бр.
  • сол - 1 с.л.
  • черен пипер - 3 - 4 бр.
  • бахар - 1 - 2 бр.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • риган - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме добре агнешката главичка.

В тенджера под налягане я поставяме и прибавяме всички подправки и наливаме вода.

Затваряме капака, поставяме на котлона и оставяме така докато заври водата.

След като заври засичаме 35-40 минути.

Отварянето на тенджерата става, когато сме изпуснали въздуха.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: