Картофена супа с тиквичка

Янка ГорановаЯнка Горанова
Готвач
178
141
31
3
23/03/2018
"Много лесна вегетарианска супичка, която препоръчваме на всички гладници "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 271
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се почиства и се реже на кръгчета и се слага с малко олио да се запържи за кратко.

Морковите, тиквичката и пиперката се режат на кубчета и се прибавят към праза също леко да се запържат. Накрая прибавяме и картофите, също нарязани на кубчета.

Добавяме малко вода, слагаме капака на тенджерата и ги оставяме за около 5 минутки.

След това овкусявяме със сол, червен пипер и чубрица, разбъркваме и заливаме с вода. Когато супата заври добавяме фидето. Малко преди да е готова слагаме доматения сок.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар