Омлет с белтъци

28/03/2018
Милена Александрова
отМилена АлександроваИноватор42814269
"Щом държите на фигурата си, непременно трябва да опитате този сочен омлет с белтъци "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 789
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рендосваме гъбите и ги запържваме в 1 с.л. масло.

Нарязваме шунката на дребно и добавяме към гъбите. Запържваме за още 1-2 минути и отмествме от котлона.

Разбиваме белтъците на сняг. Към тях настъргваме моцарелата.

Слагаме тефлонов тиган на котлона и загряваме. Намазваме с малко масло и сипваме един черпак от белтъчната смес. Пържим 2-3 минути и сипваме равномерно 2 с.л. от гъбената смес.

Оставяме да се пържи още 2-3 минути, прехлупваме на две и изваждаме в чиния. Така изпържваме цялото количество смес.

Сервираме веднага с гарнитура по желание.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар