Черен Дроб на Скара

08/04/2018
"Маринован, на скара, крехък и ароматен - май открихме перфектната рецепта за черен дроб "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо44 405
  • Преглеждания за месеца1469
  • Преглеждания за седмицата470
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре дроба и го нарязваме на филийки, около 1 см дебели.

В купа поставяме всички продукти и добавяме черния пипер, разбъркваме и покриваме с капак.

Оставяме така за около 4 часа.

Отцеждаме като в купата добавяме 2-3 с.л. олио, разбъркваме и печем на скара. Сол добавяме, когато е вече изпечен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Дениз
Дениз
23.04.2020 19:57
Това е подготовка за дроб в гювеч! Не съм доволна!
0
0
Дениз
Дениз
23.04.2020 18:38
Не дейте, жилаво и твърдо е!
0
0