Черен Дроб на Скара

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
572
8
2417
7
08/04/2018
"Маринован, на скара, крехък и ароматен - май открихме перфектната рецепта за черен дроб "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 865
  • Преглеждания за месеца403
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре дроба и го нарязваме на филийки, около 1 см дебели.

В купа поставяме всички продукти и добавяме черния пипер, разбъркваме и покриваме с капак.

Оставяме така за около 4 часа.

Отцеждаме като в купата добавяме 2-3 с.л. олио, разбъркваме и печем на скара. Сол добавяме, когато е вече изпечен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар