Черен Дроб на Скара

03/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Маринован, на скара, крехък и ароматен - май открихме перфектната рецепта за черен дроб"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре свинския дроб и го нарязваме на филийки, около 1 см дебели.

В купа поставяме всички продукти и добавяме черния пипер, разбъркваме и покриваме с капак.

Оставяме така за около 4 часа.

Отцеждаме като в купата добавяме 2-3 с.л. олио, разбъркваме и печем на скара.

Сол добавяме, когато е вече изпечен. Страхотно бирено мезе, опитайте!

Черният Дроб на Скара е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: