Пилешки рулца с топено сирене

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
91
1508
7
09/04/2018
"Животът е прекалено кратък, за да се тревожите за някакви си 100-200 калории, затова си хапнете с удоволствие пилешки рулца с топено сирене "
Приготвяне30 мин.
Готвене55 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 536
  • Преглеждания за месеца274
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете гъбите на малки парченца. Загрейте олиото и запържете гъбите. При готовност отстранете и оставете да изстинат.

Нарежете топеното сирене на парченца, а магданоза наситно и ги добавете при гъбите. Разбъркайте хубаво. Начукайте пържолките и ги овкусете със сол и черен пипер.

Върху всяка пържолка поставете част от плънката и навийте на рулце. Подредете рулцата в тава за печене.

Печете за 25 мин. в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Смесете майонезата и меда. Намажете пилешките рулца и печете още около 15 мин.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар