Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Руладини»Пилешки рулца с топено сирене

Пилешки рулца с топено сирене

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
6145k2k7
Пилешки рулца с топено сирене
Снимка: Нина Иванова Иванова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
55 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Животът е прекалено кратък, за да се тревожите за някакви си 100-200 калории, затова си хапнете с удоволствие пилешки рулца с топено сирене"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 600 г от бутче, обезкостено
  • топено сирене - 100 г
  • печурки - 100 г
  • магданоз
  • майонеза - 2 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • олио - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете гъбите на малки парченца. Загрейте олиото и запържете гъбите. При готовност отстранете и оставете да изстинат.

Нарежете топеното сирене на парченца, а магданоза на ситно и ги добавете при гъбите. Разбъркайте хубаво. Начукайте пържолките и ги овкусете със сол и черен пипер.

Върху всяка пържолка поставете част от плънката и навийте на рулце. Подредете рулцата в тава за печене.

Печете за 25 мин. в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Смесете майонезата и меда. Намажете пилешките рулца и печете още около 15 мин.

Пилешките рулца с топено сирене са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: